Operdata Solutions

Producte destacat

Còpia de Seguretat On-line

Còpia de Seguretat On-line

La informació de l’empresa és un actiu molt valuós. La possible pèrdua d’aquesta informació és un mal irreparable per a…

…Veure més

Col·laboradors

Angle Informàtica SL Agencia Española de Protección de Datos
 

Notícia destacada 04/07/2017

L’AEPD posa en marxa Evalúa

L’AEPD posa en marxa Evalúa

L'AEPD posa en marxa Evalúa, un programa que permet analitzar el grau de compliment de la LOPD. Es tracta d'una…

…Veure més

Avís Legal

Informació legal sobre el nostre Lloc Web.

Avís Legal i Política de Privacitat

La titularitat d'aquesta web correspon a Operdata Solutions SL:

OPERDATA SOLUTIONS, S.L.
CIF B17998204
C/ Sèquia 11, 3ª Planta
17001 - Girona
Tel. 972 483 031
Fax 972 416 801

El present Avís Legal regula l'accés i ús dels diversos continguts i serveis incluïts o accessibles a través del lloc web www.operdata.és, titularitat d'Operdata Solutions SL (des d'ara, Operdata). Per la mera utilització del lloc web, vostè adquireix la condició d'usuari. L'utilització del lloc web i de qualsevol dels seus serveis significa la seva acceptació com a usuari, sense reserves de cap classe, de totes i cadascuna de les presents condicions generals així com a les condicions particulars que, en el seu cas, es considerin vigents.

Política de Privacitat de Dades

A l'efecte del previst en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Operdata informa a l'usuari de l'existència d'un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal creat per Operdata i sota la seva responsabilitat, amb la finalitat de realitzar el manteniment i gestió de la relació amb l'usuari, així com les labors d'informació, promoció, formació i comercialització, per via postal, telefònica o electrònica dels seus productes, serveis i d'activitats relacionades.

En el moment de la sol·licitud de qualsevol dels serveis vinculats al lloc web, Operdata precisarà de l'usuari la recollida d'unes dades per la prestació dels esmentats serveis. En el moment de la sol·licitud, l'usuari serà informat del caràcter necessari o facultatiu de la recollida de dades per la prestació del corresponent servei. No obstant, la falta de complimentació de les dades facultatives impedirà a Operdata prestar tots aquells altres serveis vinculats a tals dades.

Operdata informa a l'usuari sobre la possibilitat que li assisteix d'exercitar els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les dades personals recollides per Operdata. Aquests drets podran ser exercitats per l'usuari, o si escau per qui el representi, mitjançant una sol·licitud escrita i signada dirigida a la següent direcció:

OPERDATA SOLUTIONS, S.L.
C/ Sèquia 11, 3ª Planta
17001 - Girona

Aquesta sol·licitud haurà d'incloure les següents dades: nom i cognoms de l'usuari, domicili a l'efecte de notificacions, fotocòpia del Document Nacional d'Identitat o Passaport i petició que es concreta la sol·licitud.

Registre Mercantil de Girona - Volum 2674, Foli 164, Fulla GI-46.780

 

Atenció al client 972 483 031

 
Operdata Solutions, S.L. - C/ Sèquia, 11, 3ª. Planta - 17001 Girona - Tel: 972 483 031 - Notes legals Mapa web SGM