Operdata Solutions

Producte destacat

Ciberseguretat

Ciberseguretat

La ciberseguretat és una realitat i la seva importància creix dia a dia per l'ús de les telecomunicacions i la…

…Veure més

Notícia destacada 20/09/2017

Quins són els requisits mínims per complir amb la LOPD?

Quins són els requisits mínims per complir amb la LOPD?

…Veure més

Coneix els teus Drets 23/06/2017

Coneix els teus Drets

Coneix els teus Drets

La Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter persona, recull una sèrie de drets fonamentals dels ciutadans.
L'AEPD és l'autoritat de control independent que vetlla pel compliment de la normativa sobre protecció de dades i garantitza i tutel·la el dret fonamental a la protecció de dades personals.

DRET D'INFORMACIÓ
En el moment en que es procedeixi a la recollida de les dades personals, l'interessat ha de ser informat prèviament de manera expressa, precisa e inequívoca de, entre altres, l'existència d'un fitxer, de la possibilitat d'exercitar els seus drets i del responsable del tractament.

DRET D'ACCÉS

El dret d'accés permet al ciutadà conèixer i obtenir gratuïtament informació sobre les seves dades de caràcter personal sotmesos a tractament.

DRET DE RECTIFICACIÓ
Aquest dret es caracteritza perquè permet corregir errors, modificar les dades que resultin ser inexactes o incompletes i garantitzar la certesa de la informació objecte de tractament.

DRET DE CANCEL·LACIÓ
El dret de cancel·lació permet que es suprimeixen les dades que resulten ser inadeqüades o excessives sense perjudici del deure de bloqueig recollit en la LOPD.

DRET D'OPOSICIÓ
El dret d'oposició és el dret de l'afectat a que no es porti a terme el tractament de les seves dades de caràcter personal o es cesi en el mateix.


DRETS RELACIONATS AMB L'ÀMBIT DE LA PUBLICITAT

ALTRES DRETS

 
Tornar
 

Atenció al client 972 483 031

 
Operdata Solutions, S.L. - C/ Sèquia, 11, 3ª. Planta - 17001 Girona - Tel: 972 483 031 - Notes legals Mapa web SGM