Operdata Solutions

Producte destacat

Sistemes de Protecció

Sistemes de Protecció

A través d'Angle Informàtica, disposem de tècnics especialitzats i certificats en Software de protecció de fabricants Disposem de tècnics…

…Veure més

Notícia destacada 20/09/2017

Quins són els requisits mínims per complir amb la LOPD?

Quins són els requisits mínims per complir amb la LOPD?

…Veure més

Eina d'ajuda Facilita_RGPD 09/10/2017

Eina d'ajuda Facilita_RGPD

Eina d'ajuda Facilita_RGPD

El Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) comença a aplicar-se el 25 de maig de 2018. Amb la finalitat de facilitar l'adequació al RGPD a les empreses i professionals que tractin dades personals d'escàs risc per als drets i llibertats de les persones, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades posa a la seva disposició l'eina Facilitat_RGPD.

Facilita_RGPD és una eina fàcil i gratuïta. Un cop finalitzada la seva execució, les dades aportades durant el desenvolupament de la mateixa s'eliminen, per la qual cosa l'Agència Espanyola de Protecció de Dades en cap cas pot conèixer la informació que hagi estat aportada.

Facilita_RGPD està orientada a empreses que tracten dades personals d'escàs risc, com ara dades aportades de clients, proveïdors o recursos humans. 

Recordeu que l'eina és una ajuda i, per tant, la documentació resultant haurà de ser adaptada i actualitzada a la situació dels tractaments que es duguin a terme en la seva entitat. L'obtenció dels documents no implica el compliment automàtic del RGPD.

 
Tornar
 

Atenció al client 972 483 031

 
Operdata Solutions, S.L. - C/ Sèquia, 11, 3ª. Planta - 17001 Girona - Tel: 972 483 031 - Notes legals Mapa web SGM